Om de lente met een extra schoon Sloterpark te beginnen, organiseert Vuilnis Oproer Nieuw-West op 26 maart het (op)Ruim Rondje Sloterplas. Iedereen kan meedoen. Komt u ook?

Ook zo’n zin in een rondje Sloterplas nu de zon zich wat vaker laat zien? Combineer op 26 maart het nuttige met het aangename, en maak er samen met andere bewoners een opruimrondje van. Het Vuilnis Oproer zorgt voor prikstokken en vuilniszakken. En de schoonmaakdienst van de gemeente rijdt mee om het geprikte afval meteen af te voeren.

  • Zaterdag 26 maart, 13.00 – 15.00 uur
  • Startpunt: natuurspeeltuin De Natureluur, President Allendelaan 4

3 routes

Het (op)Ruim Rondje Sloterplas duurt 2 uur. Er zijn 3 routes: linksom en rechtsom de Sloterplas en rond De Natureluur.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

Drankje

Kom ook! Hoe meer mensen meedoen, hoe ruimer het gebied rond de plas dat opgeruimd kan worden. En hoe gezelliger natuurlijk. Na afloop, om 15.00 uur, staat er een drankje klaar bij De Natureluur.

Vuilnis Oproer Nieuw-West

Het Ruim Rondje Sloterplas wordt georganiseerd door het Vuilnis Oproer Nieuw-West, in samenwerking met de Vrienden van de Sloterplas en de gemeente. Het Vuilnis Oproer is een netwerk van bewoners die afvalacties organiseren en met de gemeente in gesprek gaan om de afvalproblemen te verbeteren. Meer weten?

Kijk op www.vuilnisoproer.nl