Vrijdag 25 november 2022 van 14:30 - 16:30 is er een afval bewustwordings event met aansluitend een foto expo opening van Bookstore Project!

Iedereen is welkom, koffie, thee, limo en tent aanwezig met allerlei leuke activiteiten voor kids!

Het VuilnisOproer, Geuzennest en Bookstore Project bundelen hun krachten om er een leerzame feestelijke middag van te maken. Met koffie,thee, limo en wat lekkers. Informatie en gesprekken voor jong en oud, workshops en spelletjes met de kids en om 16:25 lopen we met onze mascotte naar de Nolenstraat om de tentoonstelling feestelijk te openen.

Start 14:30 - 16:30 in de Mendes Da Costahof 32, 1067 ZN Amsterdam
(het speeltuinveldje bij de Ilsane moskee) met een koffiekar, actieve bewoners ontmoet mensen van Geuzennest en VuilnisOproer om te praten over afval en educatieve spelletjes en activiteiten voor kids (o.a. door Recycle Valley ) tegelijkertijd. Voor de gene die willen lopen we gezamelijk om 16:25 naar de Nolenstraat.

 
Dan om 16:30 is de opening: 'Geuzenveld van de toekomst '
Ontmoetin bij de kruising van Nolensstraat met Savorin lohmanstraat.

Feestelijke opening van de kunstwerken om de hekken van het sloop nieuwbouw project in de Nolensstraat van Stadgenoot. Tijdens de opening lopen we een rondje om de hekken en vertelt kunstenaar Jeroen Fransen wat over het project.
Project tot stand gekomen i.s.m. St Vooruit en Geuzennest

Bij mooiweer staat daar een tafel met bubbels en anders wordt dit achteraf in Pleinkamer geschonken.