Op zaterdag 18 maart is het Landelijke Opschoondag en ook Vuilnis Oproer gaat er weer voor. Op veel plekken in Amsterdam Nieuw-West vinden er prikacties plaats. De acties in jouw buurt kun je hieronder vinden, wees welkom om aan te haken. Ook kun je natuurlijk deze dag zelf aan de slag en je eigen actie organiseren om zwerfafval te prikken. We horen dit dan graag van je en voegen dit toe aan de website.
Leuk om met zoveel mogelijk mensen op te ruimen, want samen zorgen we voor een schoon Amsterdam!
PRIKACTIE OSDORP MIDDEN
Van 10:30 – 12:00
Waar: Hoek Tussenmeer/ Baden Powellweg
Wat: Om ook dit jaar gaan we op de Landelijke Opschoondag aan de slag. Samen met elkaar aan de slag voor een schone buurt en we leren elkaar tegelijkertijd beter kennen. Buren die elkaar kennen zorgen voor betere leefomgeving in hun eigen buurt. Sluit je aan en doe mee! Deze staat gepland voor zaterdag 18 maart as. om 10:30u. Na afloop lunch in de Stadsboerderij.

PRIKACTIE LAMBERTUS ZIJLPLEIN
Prikken op het Lambertus Zijlplein prikken van 14-15 u. Verzamelen op LZ plein Contactpersoon is Susanne Meijles <smeijles@hotmail.com>


PRIKACTIE LOBO-BRAAKENSIEKSTRAAT/PLANTIJNGRACHT/PLANTIJNPARK
Wij doen elk jaar met onze buurt, omgeving Lobo-Braakensiekstraat/Plantijngracht/Plantijnpark, mee aan de landelijke opschoondag. Jong en oud gaan dan aan de slag om de buurt en het nabijgelegen Plantijnparkpark en oever van de Plantijngracht schoon te maken.
Start om 10:30
Contact Jan Jongejans <jan.jongejans@tiscali.nl>


REMBRANDTPARK SCHOON ACTIE
11:00 – 13:00
Bouwspeelplaats Het Landje
Staalmeesterslaan 197 A, 1052 TN Amsterdam, Nederland

Op 18 maart gaan we van 11 tot 13 uur ons Rembrandtpark onder handen nemen. We beginnen bij Bouwspeelplaats het Landje. Vrienden van het Rembrandtpark, de gemeente, Impuls, bewoners en organisaties rond het park doen mee.
Het wordt ook een verjaardagskadootje voor ons 50 jarige park.
Zijn er nog meer liefhebbers die mee willen doen? Misschien zijn er mensen die goede ideeën willen inbrengen? Op 1 april wordt statiegeld op blikjes verplicht, misschien kunnen we daar iets mee?
Aanmelden is niet verplicht, mag wel; rembrandtparkschoon@gmail.com
Zie ook: https://www.nederlandschoon.nl/supporter-van-schoon/actie/?id=93215