Samen Slotervaart komt voort uit een groep mensen die iedere week op woensdag om 4 uur in de zomer en om 3 uur in de winter verzamelen voor de Lidl (August Allebéplein) en dan lekker gaan prikken om de buurt schoner te maken.
 
Jullie zijn allemaal uitgenodigd om gezellig mee te doen!
En verspreid deze flyer/foto alsjeblieft want hoe meer mensen er meedoen, hoe gezelliger en schoner het wordt.
 
Samen Slotervaart Prikgroep
 
 
Wat staat er de komende tijd nog meer te gebeuren?
 
1) de opening van een foto expositie van mensen uit onze buurt: 
'Onze blik op Slotervaart'!
 
Een grote buitenexpositie van 8 panelen met foto's en woorden van deze bijzondere fotoworkshop. Feestelijk geopend door Abdelkader Benali, mede bewoner uit Slotervaart. 
 
Nodig al je vrienden en familie uit en kom gezellig kijken! Wie weet doe je de volgende keer mee aan een fotoworkshop en komt jouw werk ook in een foto expositie te hangen.
 
Foto expositie
 
 
2) Laat je creativiteit de vrije loop en maak je buurt mooier.
 
Het project 'Verf een Viaduct' vraagt alle inwoners van Slotervaart (en waarom niet, heel de wereld) om mee te denken hoe we het viaduct onder de Marius Bauer /Hemsterhuisstraat kunnen opvrolijken. Stuur deze folder door naar alle mensen die je kent die houden van tekenen, schilderen, moodboards maken of gedichten/verhalen schrijven. Stuur je ideeën op naar larissakorporaal@gmail.com en kom in September mee schilderen aan een kunstwerk VOOR en DOOR de buurt!
 
Op 26 augustus en 9 september zijn er creatieve workshops waar we met elkaar willen nadenken over wat een schone en verbonden wijk betekent. 
 
Verf-een-Viaduct
 
 
Wil je meer weten of meedoen? Je bent van harte welkom bij Samen Slotervaart!
 
Bel of mail met Larissa: 06-15903279 / larissakorporaal@gmail.com
 
Tot de volgende nieuwsbrief! En stuur deze vooral door aan je buren, vrienden, familie!
 
Met hartelijke groet,
Larissa
Initiatiefnemer Samen Slotervaart