Hoi, wij zijn team Recycle Valley.
Wij zijn ooit begonnen in Nieuw-West omdat de oprichter
Arnout hier werkte als vuilnisman. Hij is lessen gaan geven over zwerfafval op basisscholen en dit is uiteindelijk uitgegroeid tot onze organisatie Recycle Valley.

Wij houden ons op allerlei manieren bezig met zwerfafval.
We geven bijvoorbeeld lessen op basisscholen en middelbare scholen over zwerfafval. In de wijk brengen we mensen samen en proberen hen meer bewust te maken van afval.

Binnen Vuilnisoproer (VO) denken we graag mee met de ideeën van buurtbewoners en partners en zijn we vaak onderdeel van de uitvoering van buurtactiviteiten of bewustwordingscampagnes. Zo hebben we al leuke Afval Races voor kinderen en een Minder Afval Buurt BBQ georganiseerd in Slotermeer.

Waar zijn wij verder mee bezig?

We geven les op scholen in Slotermeer en hebben laatst met onze PartyPrikkers en Bakkie op plein 40-45 met ZeroMica gestaan. Ook helpen we mee met het organiseren van buurt BBQ’s en containerfeestjes voor kinderen met veel spelletjes die met (zwerf) afval te maken hebben.

Elke laatste woensdag van de maand organiseren we met Vooruit en andere organisaties een Samen Schoon activiteit in de Wildemanbuurt.
Kinderen kunnen met ons zwerfiebingo, het ren-je-rot, de Afval Race, fruit prikken en vele andere activiteiten doen!
Kom je ook?