Hoi! Ik ben Wanda.
Betrokken buurtbewoner uit Slotervaart en VuilnisOproer lid van het eerste uur! 

Op de algemene vergaderingen probeer ik altijd aanwezig te zijn. Gewoon voor de gezelligheid maar vooral om over alles mee te denken en praten. In mijn enthousiasme, voor de onderwerpen én de ideeën én de mensen van het VuilnisOproer, neem ik steeds weer kleine taken op me. 
Zo ben ik de moderator van de BuurtBlikVanger App groep (BBV-er’s), en ben ik verantwoordelijk voor de Gouden Grijper. Vanaf de interviews met de genomineerden tot de organisatie van de feestelijke uitreiking. Wil jij ook iemand nomineren? Laat het me weten!

Sinds 2012 ben ik aan het revalideren. Kijk naar de mogelijkheden en hou rekening met de onmogelijkheden, is mijn motto. En ik kan best een boel! Inmiddels heb ik mij ontwikkeld tot een ‘professionele’ vrijwilliger.

Mijn hoofd-vrijwilligerswerk is voor Stichting Kroket want koken is mijn passie. Daarnaast zit ik in de regiegroep Slotervaart Noord waar wij aangevraagde gelden van bewoners initiatieven beoordelen, ben ik betrokken bij het Stadsdorp Slotervaart Noord, en doe ik diverse kleine dingen voor BurenNetwerk.